"Vi som älskar golf..." - GolfAkademi

Välkommen till golfskola med Sten Lindberg

I mitten på mars är det dags för årets golfskola. Den går till Portugal och Vila Sol.
Vi flyger direkt från Kastrup eller Arlanda till Faro med Norwegian. Där är det en kort transfer som väntar till det 5- stjärniga hotellet som ligger precis vid banan.
I resan ingår det frukost och 5 st middagar.
Med på resan är åtminstone Sten och möjligtvis även Fredrik och Hans lite beroende på antalet anmälningar.
Vi kommer att spela vår golf på Vila Sol och blanda mellan de 3 olika 9 håls slingorna.
Träning och tips sker på förmiddagarna innan spelet och Sten spelar med i olika bollar varje dag för att se vad ni gör på banan.
På detta sätt kan man sitta ner efter rundan och få tips på vad man behöver lägga fokus på i sin träning.

Golfskola utomlands med tränare en hel vecka är det absolut bästa sättet att starta upp säsongen på.

För Er som anmäler Er träffar jag gärna er innan resan under en timme och diskuterar lite vad ni exakt vill ha ut av resan i form av träning.
På detta sättet kan vi mer skräddarsy programmet och göra det mer personligt för bästa utveckling.

Golf på Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel

Banan har utformats av den kände brittiska golfarkitekten Donald Steel, som har tagit hänsyn till topografi, djur och växtliv. Golfbanan Pestana Vila Sol kan erbjuda ett varierat spel i en vackert kuperad bana med lokala växter och rik flora och fauna.

En prisbelönt golfbana vid hotellets tröskel

Golfbanan med 27 hål, består av tre banor i cirkel på 9 hål vardera i olika svårighetsgrad och alla tre börjar och slutar vid klubbhuset. Hål nummer 1-9 i den första delbanan Prime loop, är de mest utmanande med långa och trånga fairways som kantas av sjöar och som kräver ett exakt utslag. Den andra delbanan Challenge loop (hål 10-18), har kraftigt kuperade greener, medan Prestige loop (hål 19-27), den tredje delbanan, fordrar ett spel där man kan manövrera smala fairways och naturinslag, som placerats ut smart för att skapa olika hinder längs banan.
För nybörjare och för de som vill träna spelteknik, finns en golfakademi med drivingrange och övningsbana med fyra puttinggreens och bunkrar.

När banan öppnade 1991 var Pestana Vila Sols golfbanan värd för PGA Portuguese Open på Europa-touren 1992 och 1993 och erhöll utmärkelsen “Grön Flagg” 1996 av Green Globe Organisation, för sitt miljöengagemang.

Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel, Algarve

Pestana Vila Sol Golf & Resort ligger på en egendom som är 150 hektar stor, med träd, sjöar, trädgårdsplanteringar och en flott golfbanan – ett utsökt läge för den som vill njuta av en fridfull semester i Algarve.

En fridfull oas för avkoppling
Den otroliga golfbanan Vila Sol med 27 hål, har utformats av den brittiske arkitekten Donald Steel, där ursprunglig växtlighet och topografi har tagits hänsyn till. Detta är ett golfhotell par excellence som erbjuder ett 5-stjärnigt hotells all lyx och exklusivt boende i underbart vackra omgivningar.
Från rummens balkonger och terrasser kan man se ut över de vackra omgivningarna. De rum som ligger högre upp i hotellet har vy över talltoppar, smaragdgröna fairways och glittrande sjöar. Om man bor på de lägre våningarna, kan man stiga rätt ut från terrassen till den välskötta trädgården med gångvägar för sköna promenader.

Detta ingår i resan

Flyg och Transfer
Golfbag och resväska på flyget
Del i dubbelrum 7 nätter
Frukost alla dagar
Middag (5 st)
Golf på Vila sol 5 x 18 hål.
Golfskola på ca. 10 timmar

PRIS: 23 995 kr/person

Enkelrumstillägg: 3 995 kr

FLYGTIDER

Lördagen den 9 mars Kastrup - Faro Norwegian
Lördagen den 16 mars Faro - Kastrup Norwegian
9/3: 07:00-09:15 Flight D83620
16/3: 10:35-15:15 Flight D83621

Skicka mail till Sten eller ring om ni har några frågor.

Vi lägger upp aktuella utbildningar efter hand så ni enkelt kan anmäla Er direkt här i hemsidan.