Följ med Sten Lindberg till Campo Real i Portugal

Allmänt

Välkomna till Dolce CampoReal, en golfoas mitt i den portugisiska idyllen bara fyra mil från Lissabon. Här möts du av ett böljande odlingslandskap med vyer som platsar på de vackraste av vykort.
Hotellet och banan ligger vägg i vägg i ett böljande hav av vinodlingar, tallskogar och eukalyptusträd och bergen skyddar både hotell och bana som slagit sig bekvämt till ro i dalgången. Vinerna som produceras i området har vunnit flertalet utmärkelser för sin kvalitet.
Landskapet runt CampoReal är rikt på kulturella och historiska sevärdheter. I området finns flera medeltida slott och byar, som väcker historiens vingslag. Bland dessa kan nämnas slottet i Torres Vedras och byn Mafra, med sitt magnifika kloster. Klostret Alcobaça finns med på Unescos världsarvslista. Du kan även besöka en vingård någon av eftermiddagarna eller spatsera runt en dag i Lissabon!

Golfbana

Utsikten är slående i det böljande landskapet när fairwaysen slingrar sig fram genom dalen. Banan är förhållandevis bred och generös men bjuder på sina ställen på härliga utmaningar. Du kommer att få användning för alla klubbor i bagen. En del hål har upphöjda greener i det kuperade landskapet och vaktas på sina ställen av bunkrar. Banan ritades av den internationellt erkände bandesignern Donald Steel, i Sverige mest känd som arkitekten bakom Pine course på Barsebäck eller den löpande utvecklingen av banorna hos Halmstad GK, och han har skapat en helhet där han verkligen visat respekt för landskapet och flora och fauna.
Anläggning har bra träningsområde med stor range där du kan slå från båda hållen. Det finns två närspelsområden och två övningsgreener. Allt koncentrerat runt klubbhuset.

Hotellet

Inrett med ljusa och härliga färger i en fräsch och lantlig miljö bjuder rummen på Dolce CampoReal in till en vistelse som har alla förutsättningar att bli oförglömlig. Rummen är stora och generösa med ljus interiör i skandinavisk stil.
Klubbhuset ligger i direkt anslutning till hotellet med rymlig terass där du kan sitta och lapa sol elller utnyttja den svalkande skuggan under trädkronorna med utsikt över 1:ans tee, 18:ende green och vinrankorna som sträcker sig upp över och ner över bergsfoten.
I lobbybaren serveras dryck av alla de slag. Varför inte testa lite lokalt portvin? Matens serveras i hotellets fräscha restaurang med utsikt över pool och golfbana. Kockarna bjuder på ett varierande utbud och anläggningen är känd för sin fina service.
Hotellet har även ett spa som bjuder på olika behandlingar för ömma muskler och det finns även en inomhuspool, jacuzzi och turkiskt bad där du har fritt inträde.
Poolområdet är väl tilltaget i söderläge och har utsikt mot banan.

Ingår i resan

Flygresa till Lissabon t/r
• Transfers t/r flygplats-hotell
• 7 nätter i dubbelrum
• Frukostpension
• 5 middagar
• Obegränsad golf inkl. golfbil (5 förbo-
kade rundor)
• Fria rangebollar vid lektionstillfällen
• Förbokade träningsområden
• Tillgång till Gym och Spa

PRIS
Pris: 22 490 kr / del i dubbelrum
- Enkelrumstillägg, 3 900 kr

Information

22490 kr (inkl.moms)

Anmäl dig innan: 2024-09-30
Max antal: 16 deltagare

16 platser kvar

Boka direkt i sidan om du är inloggad

Golfskola Campo Real, Portugal 21-28 okt 2024 tillfällen

Datum Samling Tider
21 okt Laröds Range 09:45 - 17:45